вівторок, 22 січня 2019 16:49

У фітнес-центрі "5 елемент" в Києві провели Кубок України зі сквошу (PR)

  У стінах фітнес-центру "5 елемент" 21-23 грудня відбувся Кубок України зі сквошу
У стінах фітнес-центру "5 елемент" 21-23 грудня відбувся Кубок України зі сквошу

Кінець 2018 року відзначився для фітнес-центру "5 елемент" проведенням Кубка України зі сквошу, який пройшов з 21 по 23 грудня. Один з кращих фітнес-клубів Києва - не тільки улюблене місце активного відпочинку для жителів столиці, прихильників здорового способу життя, а й арена для проведення змагань всеукраїнського масштабу.

  У стінах фітнес-центру "5 елемент" 21-23 грудня відбувся Кубок України зі сквошу
У стінах фітнес-центру "5 елемент" 21-23 грудня відбувся Кубок України зі сквошу

"5 елемент" - найбільший в Києві та Україні спортивний комплекс, що займає площу в 21000 кв. м. Він представляє собою елітний сімейний клуб закритого типу, стати членом якого можна, лише оформивши річну карту. Сюди можна приходити разом з дітьми, для яких на території комплексу є дитячі спортивні школи, підлітковий клуб і центр раннього розвитку дитини. Сьогодні членами клубу є понад 5000 осіб. До їхніх послуг надана сучасна спортивна база, що включає:

• великий дворівневий тренажерний зал, оснащений більш ніж 200 сучасними тренажерами;
• 17 студій для фітнесу;
• тенісні корти з професійним покриттям: хардовий, два грунтових, зі штучною травою, а також з паркетним покриттям, використовуваний не тільки для "великого" тенісу, але і для занять і змагань з баскетболу, футзалу та волейболу;
• 3 сквош-корти;
• 6 басейнів, у тому числі один з підігрівом і гідромасажем, що працює цілий рік;
• сучасний роллердром, оснащений покриттям MONDO (Італія);
• зали для єдиноборств і гри в настільний теніс.

Членам клубу надають свої послуги Wellness- і SPA-зони, банно-саунний комплекс, аромагрот і солярій. Їм доступні більше 200 процедур центру краси та 35 видів масажу.

На території спортивного комплексу є дворик (5400 кв. м) з мальовничим ландшафтним дизайном і басейном, працює власний ресторан і фітнес-бар. Для відвідувачів фітнес-центру пропонується сервіс високого європейського рівня, що надає можливість користуватися паркінгом на 450 автомобілів, паркувальними місцями для велосипедів, комфортабельними роздягальнями з просторими душовими кабінами, обладнаними машинками для просушування купальників, камерами схову для речей великих габаритів і сейфами для грошей і коштовностей.

У клубі "5 елемент" проводиться щотижня до 250 групових занять під керівництвом досвідчених тренерів і відомих спортсменів. Тут регулярно організовуються різні змагання, а також проводять майстер-класи гуру фітнесу, які приїжджають з усього світу для участі в щорічній Фітнес Конвенції "Nike" (в 2018 такий захід проводився компанією "Delta Sport" в середині вересня). Тому Кубок України зі сквошу став вже не першим великим спортивним заходом в минулому році, успішно проведеним в фітнес-центрі "5 елемент".

Контактна інформація

м. Київ, вулиця Електриків, 29А
тел .: (044) 495-95-55
email: [email protected]
5element.ua

Зараз ви читаєте новину «У фітнес-центрі "5 елемент" в Києві провели Кубок України зі сквошу (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі