понеділок, 16 квітня 2018 19:12

У ФФУ прокоментували суперечливе суддівство матчу "Шахтар" - "Динамо"

У матчі 27-го туру чемпіонату України "Шахтар" у Харкові поступився "Динамо" (0:1), при цьому рефері Костянтин Труханов прийняв кілька суперечливих рішень.

У комітеті арбітрів ФФУ так прокоментували дії харків'янина:

"На 5-й хвилині гравцю № 19 господарів (Феррейрі) за спробу забити гол рукою була правильно винесена ЖК. У цьому випадку неспортивної поведінки ЖК є обов'язковою.

На 22-й хвилині арбітр правильно продовжив гру, бо з боку гравця № 6 господарів (Степаненка) проти футболіста № 8 гостей (Шепелєва) не було скоєно жодного порушення. Гра продовжується моментом з гольовою можливістю гостей.

На 58-й відсутня ЖК гравцю № 6 (Степаненку), який грає з вперед виставленою ступнею, проти футболіста № 29 гостей (Буяльського). Такий тип порушень повинен завжди каратись обов'язковою ЖК.

На 90+3-й ЧК (2 ЖК) гравцю № 7 господарів (Тайсону), котрий вже мав попередження за порушення скоєне на 90+1 хв., який реагує на дії футболіста № 90 гостей (футболіст з таким номером не грав за "Динамо" у цьому матчі, очевидно, мається на увазі Мбокані - у нього 70-й номер), який, в свою чергу, також отримує попередження за порушення, яке полягає у неправильно виконаному підкаті.

На 90+4-й агресивна поведінка з боку гравця № 88 господарів (Кайоде), який завдає удару у голову футболіста № 30 гостей (Шабанова). Ситуація обтяжується ще й тим, що це відбувається в момент зупинки гри, до виконання ШУ. На жаль, арбітр не міг побачити це, але якби була застосована система відеоповторів (VAR), то могло бути прийняте рішення щодо винесення ЧК (див. випадок із ЧК Бонуччі у матчі Серії А Мілан-Дженоа цього сезону)".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека визнав, що "Динамо" сильніше, а Хацкевич задоволений грою. Післяматчева прес-конференція.

У матчі "Шахтар" - "Динамо" єдиного результативного удару завдав Володимир Шепелєв на 33-й хвилині. За підсумками туру цього виконавця УПЛ визнала найкращим.

Зараз ви читаєте новину «У ФФУ прокоментували суперечливе суддівство матчу "Шахтар" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі