понеділок, 10 червня 2013 09:57

"У чорному списку Україна опинилася через хакерів, а не через помсту" - Федерація футболу Чорногорії

"У чорному списку Україна опинилася через хакерів, а не через помсту" - Федерація футболу Чорногорії
Україна "прочитала лекцію" Чорногорії. Фото: football-ukraine.com

Прес-аташе Федерації футболу Чорногорії Іван Радович сказав, що причина закриття доступу українців на офіційний сайт асоціації не в помсті за п'ятничний розгром, повідомляє "Сегодня".

"Ні-ні, це не має ніякого відношення до п'ятничної гри. Ми помістили Україну до чорного списку ще минулої осені - після хакерських атак з вашої країни, що мали місце з липня по вересень 2012 року. Їх було близько двадцяти в день. Не знаю, хотіли хакери зруйнувати наш сайт або просто розмістити на ньому якийсь банер. Але ми повинні були вжити заходів, - говорить Радович. - Це створило проблеми навіть для мене. Коли ми в жовтні грали в Києві, я не міг зайти на наш сайт і розмістити на ньому матеріал - довелося просити про це людину в Чорногорі"ї.

"Хто ще в чорному списку? По-моєму, Індонезія. Можливо, ще якісь країни. Але, повторюся, це ніяк не пов'язано з 0:4. Ми вітаємо вашу збірну з перемогою і прекрасною грою. І пишаємося, що граємо в одній групі з такими великими командами, як Україна, Польща і Англія. У нас і в думках немає робити якісь неспортивні кроки. Ми прозорі для всіх, я ж відповів на ваш дзвінок", - заявив прес-аташе.

Розсипаються перед українцями в компліментах і чорногорські ЗМІ. "Чорногорія закута убивчими контратаками України. Три вилучення і відкрита гонка за Бразилію", - пише Pobjeda. "Шоу України і ганьба Чорногорії", - заголовок у vesti.mne. А vijesti.me підсумували: "Українці прочитали "соколам" лекцію, якої у Подгориці ніхто не очікував".

Нагадаємо, збірна України минулої п'ятниці забила Чорногорії на виїзді чотири "сухих" м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «"У чорному списку Україна опинилася через хакерів, а не через помсту" - Федерація футболу Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі