пʼятниця, 31 жовтня 2008 16:19

Україна стала чемпіоном у змаганнях з панкратіону

Львів"янин Ігор Грицьків у складі збірної України став чемпіоном світу з панкратіону, який закінчився у столиці Ірану Тегерані.

Крім Ігоря Грицьківа золоту медаль у команді здобули Олександр Ромащенко із Чернігова і Олександр Сітало та Сергій Гусєв із Сум.

Також в особистому заліку українці здобули 3 золоті, 1 срібну і 4 бронзові нагороди. Чемпіонами світу стали Василь Новіков із Харкова у вазі до 77 кілограм, Олександр Ромащенко (Чернігів, до 105 кг) і Олександр Сітало (Суми, понад 105 кг). Срібним призером ігор став Сергій Данько із Сум у ваговій категорії до 70 кілограм. А "бронза" у активі сумчан Андрія Клопова (до 57 кг), Дмитра Баранова (до 64 кг) і Сергія Гузєва (до 85 кг) та Дмитра Побережця із Києва (до 95 кг).

Усього у складі збірної України було 9 спортсменів.

Збірна України на п"ятому чемпіонаті світу із панкратіону посіла перше загальнокомандне місце серед 24 учасників (близько 175 учасників).

zik.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Україна стала чемпіоном у змаганнях з панкратіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі