вівторок, 27 жовтня 2015 21:58

УЄФА ухвалив рішення щодо матчу "Динамо" - "Челсі"

УЄФА ухвалив рішення щодо матчу "Динамо" - "Челсі"

УЄФА з допомогою незалежного слідчого проведе розслідування інциденту з нападом на темношкірих уболівальників, який стався на "Олімпійському" під час матчу "Динамо" - "Челсі".

Остаточне рішення буде ухвалено лише після того, як експерт прогляне запис цієї події, а також поговорить із представниками київського клубу, службою охорони та вболівальниками.

УЄФА серйозно стурбований цим інцидентом, тому перед прийняттям рішення про покарання або непокарання "Динамо" в асоціації бажають якомога детальніше вивчити всі подробиці події.

Нагадаємо, раніше представники FARE зафіксували, як фанати "Динамо" побили чотирьох темношкірих фанатів, які також підтримували київську команду.

За це порушення "Динамо" можуть позбавити очок або виключити з Ліги чемпіонів.

Після інциденту директор НСК "Олімпійський" Володимир Спільниченко запропонував посадити темношкірих уболівальників на окремий сектор. Пізніше чиновник спростував свою заяву, сказавши, що його неправильно зрозуміли. При цьому повідомлення в пресі викликали в нього серцевий напад.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА ухвалив рішення щодо матчу "Динамо" - "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі