середа, 17 січня 2018 13:41

"Вчись у Києва та України" - реакція росіян на тріумф українок на Australian Open

"Вчись у Києва та України" - реакція росіян на тріумф українок на Australian Open
15-річна Марта Костюк - наймолодша учасниця Australian Open. Фото: ap.org

Феєричний виступ українських тенісисток на Australian Open не залишив байдужими російських уболівальників.

Про це стало відомо з порталу "Чемпионат.com".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відразу три українки пробилися до третього раунду Australian Open

Фанати після успіхів Марти Костюк, Еліни Світоліної і перемоги Катерини Бондаренко над Анастасією Павлюченковою з РФ наїхали на функціонерів національної федерації і чиновників з міністерства спорту.

У коментарях прихильники тенісу запропонували президенту Федерації тенісу Росії (ФТР) Шамілю Тарпіщеву і віце-прем'єру Віталію Мутку вчитися в українців виховувати зірок спорту.

"Ганьба російській федерації тенісу з її фальшивим пенсіонерським оптимізмом", "Тарпіщеву й Мутку треба їхати на Україну і вчитися готувати тенісисток з чемпіонським характером. Українці вміють робити це краще", "Тарпіщев, вчись у Києва та України ростити хороших тенісисток. І підкажи там, нагорі, що краще розвивати теніс, ніж чморити Україну і розповідати байки, що вона не переживе зиму", - обурилися користувачі.

Українки Марта Костюк та Еліна Світоліна зустрінуться між собою в третьому колі Australian Open. Катерина Бондаренко зіграє з Магдаленою Рибариковою зі Словаччини. Матчі пройдуть 19 січня, час початку стане відомий пізніше.

Зараз ви читаєте новину «"Вчись у Києва та України" - реакція росіян на тріумф українок на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі