вівторок, 23 жовтня 2007 14:18

Уболівальник "Кальярі" поранив ракетою гравця команди Д"Агостіно

Президент клубу італійської серії A "Кальярі" Массімо Челліно з обуренням сприйняв інформацію про те, що його клуб може бути підданий дисциплінарному стягненню через інцидент, який стався після гри чергового туру чемпіонату з "Катанією", повідомляє www.gazeta.ru.

Після фінального свистка півзахисник команди Антоніо Д"Агостіно підійшов до трибуни привітати уболівальників, один з яких кинув в нього саморобну ракету. В результаті футболіст отримав легкий струс мозку. Після  того, що трапилось, Челінно заявив:

- "Кальярі" не повинен відповідати в цій ситуації. Ми виконали величезну роботу, щоб привести нашу арену у відповідність зі всіма нормами УЄФА. Встановили потрібну кількість турнікетів, відеокамер, пронумерували всі сидіння. Ми зробили все, що потрібно і через якогось ненормального повинні нести покарання? Це стосується нас і наших уболівальників. Ми самі знайдемо винного і покараємо його.
Зараз ви читаєте новину «Уболівальник "Кальярі" поранив ракетою гравця команди Д"Агостіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі