середа, 19 грудня 2007 14:42

У новому сезоні "Формули-1" у "Феррарі" буде абсолютно нова машина

Нова "Феррарі", яка, судячи з усього, отримає індекс F2008, кардинально відрізнятиметься від своєї попередниці F2007, що принесла перемоги в особистому і командному заліках.

Технічний директор "Феррарі" Алдо Коста із цього приводу заявив:

- Це буде повністю нова машина, не дивлячись на те, що регламент не зазнав серйозних змін. Ніс машини буде абсолютно іншим, бічні понтони будуть іншими, крило теж буде іншим.

Наші перші тести в Барселоні і Хересі пройшли успішно, ми без проблем змоделювали чотири гонки. При цьому ми випробували декілька нових компонентів підвіски і коробки передач.

До початку 2008 року ми підходимо у відмінній формі і постараємося відпрацювати на максимумі всю зиму, щоб бути лідерами на старті нового сезону.

Пілотами "Феррарі" в сезоні-2008 будуть фін Кімі Райкконен і бразилець Феліпе Масса, тестовими пілотами - італієць Лука Бадоєр і іспанець Марк Жене, інформує "Мир Формули-1".
Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Формули-1" у "Феррарі" буде абсолютно нова машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі