понеділок, 19 лютого 2007 18:38

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів між собою можуть зіграти представники однієї країни

  Логотип фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА в Афінах
Логотип фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА в Афінах

9 березня в Афінах, де пройде вирішальний поєдинок нинішнього розиграшу Ліги чемпіонів УЄФА, відбудеться жеребкування стадій 1/4 і 1/2 фіналу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

За традицією на церемонії, яка вперше відбулася в 1997 році в Мюнхені, діючий клубний чемпіон Європи поверне Кубок європейських чемпіонів, який зберігатиметься в місті аж до фіналу. Удруге в рамках заходу, який пройде 9 березня в 13:00 за місцевим часом (14:00 по київському) в будинку конгресів Megaron, буде також проведено жеребкування 1/4 і 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

"Барселона", діючий володар кубка, передасть президенту УЄФА Мішелю Платіні новий трофей, який був створений після того, як старий кубок залишився в постійному володінні у п"ятиразового переможця турніру "Ліверпуля". Платіні передасть його меру Афін Нікітасу Какламанісу. З цієї миті кубок зберігатиметься в столиці Греції з можливістю прилюдного огляду аж до фінального поєдинку 23 травня на Олімпійському стадіоні.

Під час жеребкування чвертьфінальних і півфінальних пар буде також визначений номінальний господар фінального матчу. При цьому, вперше в розиграші перед жеребкуванням не проводитиметься спеціального посіву команд, що припускає, що на цій стадії зможуть зустрітися команди з однієї країни. Керувати жеребкуванням буде тимчасовий виконуючий обов"язки директора-розпорядника УЄФА Джанні Інфантіно, якому допомагатиме голова комітету з клубних змагань Фрідріх Штіклер і капітан збірної Греції тріумфального зразка ЄВРО-2004 Теодорос Загоракіс.



Зараз ви читаєте новину «У чвертьфіналі Ліги чемпіонів між собою можуть зіграти представники однієї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі