неділя, 14 червня 2015 11:13

Тисячі вболівальників прийшли на тренування збірної України
17

Збірна України провела відкрите тренування на "Арені-Львів" напередодні матчу відбору на Євро-2016 проти Люксембурга. Перед тим наставник синьо-жовтих Михайло Фоменко та капітан українців Анатолій Тимощук зустрілися з журналістами.

 

Більшу частину свого спілкування з пресою представники збірної говорили про поведінку вболівальників і закликали фанатів до адекватної поведінки. 

"Якщо так буде продовжуватися (вибігання на поле), то ми залишимося без єврокубків", - зазначив Михайло Іванович.

Прес-аташе збірної Олександр Гливинський зазначив, що футболісти в Австрії записали відеозвернення до вболівальників. До речі, всі гравці у ролику говорять українською мовою. 

"Ми пішли на це, щоб закликати фанатів бути відповідальними. Це стосується всіх арен і команд. Не тільки збірної. Якщо так триватиме, то може дійти до дискваліфікацій. Ми закликаємо всіх до порядності. Будьте прикладом для інших", - сказав Тимощук. 

 

Що стосується власне матчу, то Фоменко був дуже лаконічним. Але повідомив, що Андрій Ярмоленко (автор хет-трика у ворота Люксембурга на виїзді) та Олександр Кучер готові зіграти у матчі.

"У Кучера був розрив судини. Її зашили. Йому потрібна була пара днів, щоб повернутися до тренувального процесу. Він уже брав участь у кількох заняттях.

У Ярмоленка була ангіна, але лікарі її присікли. Зараз просто дуже спекотно, хлопці п'ють дуже холодну воду, тому таке трапляється. Думаю, проблем не буде, вони зможуть зіграти. Головне, що ми нікого не втратили.

Зараз кінець сезону і це дається взнаки. Ми поговорили з хлопцями. Тренування показують, що вони нас зрозуміли. 

Як будемо будувати свою гру? Можна я завтра відповім на це питання перед гравцями. Скажу лише, що кожен матч ми розцінюємо, як фінал. Ми маємо інформацію про склад суперника, переглянули кілька їх матчів. Раніше я вже вибачався за те, що відніс Люксембург до слабких суперників", - сказав Михайло Іванович. 

Тимощук зазначив, що команді дуже потрібні три очки в матчі з Люксембургом. Гравці це розуміють і зроблять все заради перемоги.

Тренування вирішили зробити повністю відкритим для вболівальників. Подивитися на роботу збірної прийшло кілька тисяч фанатів. Було багато дівчат і дітей. 

 
 
 
 
 

Коли гравці виходили на поле, то присутні дуже тепло їх зустріли. Деякі гравці від несподіванки навіть оглянулися на трибуни. І, схоже, були враженні, коли побачили кілька повністю заповнених секторів. 

Наставник збірної Люксембургу Люк Хольц з помічниками не поспішали залишати поле. Гості провели своє тренування на "Арені-Львів" першими. Вони кілька хвилин спостерігали за тренуванням українців і мали дуже зосереджений вираз обличчя.

 

Кілька гравців збірної Люксембургу також дивилися за роботою українців. Дехто навіть знімав на телефон.

 
 
 

Тренування тривало більше години. Всі футболісти працювали без обмежень. Спочатку гравці розім'ялися. Тоді виконали кілька вправ з м'ячем. Не обійшлося без традиційних "квадратів". В цей час воротарі працювали окремо.

 
 
 
 
 

Більшу частину тренування зайняла двосторонка. Наприкінці гравці тренували штрафні удари і домашні заготовки. Вболівальники емоційно реагували на красиві розіграні комбінації. Коноплянка намагався пробити через себе, але удар не вийшов. Зате потішив глядачів.

 
 
 
 
 

Взагалі, Євген зараз — найпопулярніший гравець збірної України. Діти ставали у чергу, щоб взяти автограф у Коноплянки. Навіть під час групового фото зі збірною, дітлахи бігли до гравця "Дніпра" з ручками і клаптиками паперу.

 
 
 

Після тренування гравці вибили на трибуни сувенірні м'ячі. І треба було бачити сльози хлопчика років п'яти, якому такий подарунок не дістався. Батькам довелося заспокоювати сина.

 

Додамо, що матч Україна — Люксембург розпочнеться сьогодні о 19:00. Наш сайт проведе текстову трансляцію зустрічі.  

Зараз ви читаєте новину «Тисячі вболівальників прийшли на тренування збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі