вівторок, 19 квітня 2011 15:18

Тренер "МЮ" "розніс" роздягальню на "Уемблі"

Тренер "МЮ" "розніс" роздягальню на "Уемблі"

Тренер з фізпідготовки футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Тоні Страдвік пробив дірку в стіні роздягальні лондонського стадіону "Вемблі" після поразки його команди в півфіналі Кубка Англії з "Манчестер Сіті" (0:1). Страдвік в гніві вдарив ногою, після чого в стіні з'явився отвір. Про це пише видання The Daily Mail.

Матч двох манчестерських клубів відбувся ввечері 16 квітня, а вже 17 квітня на "Уемблі" повинен був пройти другий півфінал Кубка країни - між "Сток Сіті" і "Болтоном". Роздягальню вдалося відремонтувати за ніч, і футболісти "Сток Сіті" змогли нею скористатися ("Сток" обіграв "Болтон" з рахунком 5:0).

Як пише видання The Guardian, Асоціація футболу Англії (FA) не буде штрафувати Страдвіка чи "Манчестер" за пролом стіни в роздягальні. Швидше за все, не будуть застосовані і санкції відносно футболіста "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі і гравця "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанда, у яких відбувся конфлікт після фінального свистка.

"Манчестер Сіті" переміг у півфіналі Кубка Англії завдяки голу Яя Туре, який відзначився на 52-й хвилині зустрічі. "Юнайтед" догравав матч удесятьох - на 72-й хвилині з поля був вилучений Пол Скоулз.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "МЮ" "розніс" роздягальню на "Уемблі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі