пʼятниця, 17 грудня 2021 10:59

"Товстуне! Та ти підріс за рік" - стало відомо, про що говорили Усик із Ф'юрі

"Товстуне! Та ти підріс за рік" - стало відомо, про що говорили Усик із Ф'юрі
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Журналісти розшифрували діалог чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі з володарем поясів WBA, WBO, IBF та IBO українцем Олександром Усиком.

Британський боксер попросив українця в реванші нокаутувати Ентоні Джошуа, повідомляє Sport.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я його гарно поб'ю" - Усик залякує Ф'юрі

"Товстуне! Ахаха! Та ти підріс за рік... Таким величезним став. Будь ласка, надери ще раз Ентоні зад. Твій гаманець поповниться мільйонами доларів, якщо ти його нокаутуєш. Я впевнений у цьому. Сильніше лупцюй його!" - сказав Ф'юрі.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів. Український боксер став чемпіоном світу в суперважкій вазі в трьох категоріях.

У контракті на проведення бою був пункт реваншу. Усик має надати право Джошуа повернути втрачені пояси. Другий бій сторони планували провести навесні 2022 року.

У попередньому бою Ф'юрі нокаутував Деонтоя Вандлера. Якщо Тайсон і Олександр виграють свої наступні бої, то зможуть провести бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «"Товстуне! Та ти підріс за рік" - стало відомо, про що говорили Усик із Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі