четвер, 27 червня 2013 11:53

Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"

Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"
В "Ювентусі" Тевес гратиме під номером дель П'єро. Фото: reuters.com

Туринський футбольний клуб "Ювентус" на офіційному сайті оголосив про перехід нападаючого збірної Аргентини Карлоса Тевеса.

Контракт з колишнім форвардом англійського "Манчестер Сіті" підписано до 30 червня 2016 року. Подробиці операції не повідомляються, але за відомостями ЗМІ, трансфер Тевеса обійшовся "Ювентусу" у дев'ять мільйонів євро. У разі вдалого виступу аргентинця "Манчестер Сіті" може отримати ще три мільйони євро.

У туринському клубі Тевес буде виступати під десятим номером, який раніше належав Алессандро дель П'єро. Італієць залишив "Ювентус" у серпні 2012 року, перебравшись до австралійського "Сіднея".

Тевес почав кар'єру в аргентинському "Бока Хуніорс", звідки в 2006 році перебрався в бразильський "Корінтіанс". У 2006-2007 роках він грав в англійському "Вест Хемі", потім два роки виступав за "Манчестер Юнайтед". Контракт з "Сіті" форвард підписав у червні 2009 року.

У складі "Юнайтед" аргентинець два рази вигравав чемпіонат Англії і перемагав у Лізі чемпіонів (у 2008 році). У "Сіті" Тевес виграв національну першість.

За збірну Аргентини Тевес провів 64 матчі, забивши 13 голів. У складі національної команди форвард взяв участь у чемпіонатах світу 2006 і 2010 років.

Зараз ви читаєте новину «Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі