понеділок, 09 березня 2020 17:29

Тевес поцілував Марадону в губи: "Бока Хуніорс" відсвяткував 28 чемпіонський титул в Аргентині
10

Фото: twitter.com/bocajrsoficial;

"Бока Хуніорс" став чемпіоном Аргентини в 28 раз.

Інтрига перед останнім туром чемпіонату в Аргентині зашкалювала: лідирував "Рівер Плейт", на два очки відставала "Бока". За два тури до фінішу відрив був взагалі чотири очки, але "Рівер" зіграв внічию - все вирішувалося в останніх матчах сезону, пише "Чемпіонат"

"Рівер Плейт" грав в гостях з "Атлетіко Тукуман", а до "Боке" на "Ла Бомбонера" приїхала "Хімнасія Ла-Плата" Марадони. Дієго Армандо дав шоу перед матчем: легенда "Боки" привітав трибуни - вони відповіли оваціями і банером.

Марадона отримав футболку з номером 10 і безліч поцілунків. Самий пристрасний - від Карлоса Тевеса. Нинішній капітан і десятка "Боки" поцілував тренера суперника в губи.

У грі Тевес не був такий ніжний з суперником, як з Марадоною перед матчем. Карлітос завдав шість ударів по воротах (більше всіх на поле), зробив 4 ключових пасу (кращий), 3 рази обіграв суперників (теж більше всіх).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володар "Золотого м'яча" загримів до в'язниці на 6 місяців

Природно, саме Тевес забив переможний гол - прошив воротаря на 72-й хвилині. І показав всю можливу пристрасть.

Стадіон збожеволів: в паралельному матчі "Рівер" грав внічию. Так все і закінчилося: "Бока" оформила 28-е чемпіонство в історії.

Після матчу було ще краще: головного тренера Мігеля Анхеля Руссо обливали холодною водою прямо на прес-конференції, на яку коуч прийшов з онуком.

А Тевес обіймався з фанатами і дружиною. У роздягальні переможної танцювали.

А на вулицях святкували фанати - вони окупували центр.

Автор: twitter.com/bocajrsoficial;
 
Автор: twitter.com/bocajrsoficial;
 
Автор: twitter.com/bocajrsoficial;
 
Автор: Agustin Marcarian
 
Автор: Agustin Marcarian
 
Автор: Agustin Marcarian
 
Автор: Agustin Marcarian
 
Автор: REUTERS/Mariana Greif
 
Автор: REUTERS/Mariana Greif
 
Автор: REUTERS/Mariana Greif
 


В останній раз "Бока" перемагала в чемпіонаті Аргентини в 2018-м. А для Кралоса Тевеса це чемпіонство стало третім: його перемоги - це 2003-й, 2015-й і тепер - по одному титулу на кожен прихід в "Бока". Чемпіонську медаль також отримав колишній динамівець Карлос Самбрано, який перебрався до Аргентини в січні.

Зараз ви читаєте новину «Тевес поцілував Марадону в губи: "Бока Хуніорс" відсвяткував 28 чемпіонський титул в Аргентині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі