пʼятниця, 17 жовтня 2008 15:06

Теніс. У парному розряді сестри Бондаренко четверті в світі

Залишаються невідомими імена двох учасниць підсумкового турніру WTA, а сестри Бондаренко сподіваються на участь у цих змаганнях у парному розряді.

Росіянка Світлана Кузнецова стала шостою учасницею підсумкового турніру 2008 року Жіночої тенісної асоціації, який 4-9 листопада відбудеться у місті Доха. Крім того, другою парою, якій вдалося кваліфікуватися на турнір, став іспанський дует Анабель Медіна - Вірхінія Руано Паскуаль.

Нагадаємо, що у підсумковому турнірі року візьмуть участь вісім кращих тенісисток цього сезону, а в парному розряді – чотири кращі пари. Кузнецова приєдналася до сербок Єлени Янковіч і Анни Івановіч, росіянок Дінари Сафіної і Олени Дємєнтьєвої, а також американки Серени Вільямс.

Дві вакансії, що залишилися, можуть зайняти росіянка Віра Звонарьова, американка Венус Вільямс або полячка Агнешка Радванська.

Відзначимо, що українська пара Альона Бондаренко - Катерина Бондаренко зараз йде четвертою у чемпіонській гонці WTA у парному розряді, і, відповідно, претендує на участь у підсумковому турнірі року.

sportanalytic

Зараз ви читаєте новину «Теніс. У парному розряді сестри Бондаренко четверті в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі