середа, 23 вересня 2015 18:22

Тайсон прийшов на прес-конференцію з Кличком в костюмі Бетмена
5

Фото: Twitter

Тайсон Ф'юрі, якому належить бій проти Володимира Кличка, влаштував справжню клоунаду на прес-конференції, присвяченій поєдинку.

Зустріч двох боксерів відбулася в Лондоні, і епатажний британець не упустив можливості подуріти перед місцевою пресою. Все почалося з того, що Ф'юрі ефектно прибув на захід на жовтій Lamborghini у костюмі Бетмена.

Потім, після оголошення Тайсона в конференц-залі, він розіграв спектакль з іншим персонажем культового фільму - Джокером. Безстрашний Бетмен накинувся на "ворога", який бажав забрати чемпіонські пояси Кличка.

І лише по завершенні всієї цієї клоунади Ф'юрі постав перед публікою в нормальному вигляді, після чого почав коментувати майбутній бій з Володимиром і відповідати на запитання журналістів. Правда, не упустив можливості сказати ущипливо на адресу українця.

"Ти ніколи не бився з Циганським Королем раніше! Ну що ж, ласкаво просимо в моє місто, ласкаво просимо в Лондон, ласкаво просимо до Великобританії. Це дуже особиста місія для мене - позбавити бокс від такого зануди, як ти.

Люди поснули, поки тебе слухали. В тобі стільки ж харизми, скільки в моїх трусах - нуль, повний нуль. Ти ж робот, а не людина. На тебе нудно дивитися - джеб-джеб-клінч - це все, що ти вмієш робити.

Ти - нудний, і вся Європа мріє побачити тебе переможеним. Твоє підборіддя - скляшка, і воно розлетиться на уламки, коли я до нього як слід прикладуся. Мені плювати на твої титули, мені цікаво лише набити тобі морду", - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, бій Кличко-Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в німецькому Дюссельдорфі.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон прийшов на прес-конференцію з Кличком в костюмі Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі