неділя, 19 травня 2013 15:29

Тайсон на останніх секундах врятував "Шахтар" у матчі з запорізьким "Металургом"

Тайсон на останніх секундах врятував "Шахтар" у матчі з запорізьким "Металургом"
Тайсон нокаутував "Металург" в останньому "раунді". Фото: shakhtar.com

Матчем на полі "Славутич-Арени" в Запоріжжі стартувала програма недільних ігор 29-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Металург" не втримав перемогу над чемпіонами країни, першим відправивши м'яч у ворота "Шахтаря", результат гри - 3:3.

"Гірники" почали матч в дещо експериментальному складі, зокрема, в помаранчево-чорній футболці дебютував бразильський захисник Ісмаїлі Гонсалвес дос Сантос. Господарям вдався гол у виконанні Мілоша Йокіча на 14-й хвилині, а на 33-й дебютант відкрив рахунок своїм голам у складі "Шахтаря", відправивши м'яч у ворота запоріжців після передачі Василя Кобіна.

Після перерви суперники продовжили грати на зустрічних курсах, а на 62-й хвилині бразилець Жуніор після індивідуального проходу забив другий гол у ворота Андрія П'ятова. Через сім хвилин Євген Пісоцький провів третій гол "Металурга", а на 75-й хвилині "Шахтар" відповів точним ударом Едуардо да Сілви.

В останні хвилини матчу "гірники" створили ряд непоганих можливостей для взяття воріт, в компенсований арбітром час нічийний результат грі приніс м'яч Тайсона.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 29-й тур

Металург З (Запоріжжя) - Шахтар (Донецьк) - 3:3

Голи: Йокич, 14 (1:0); Ісмаїлі, 33 (1:1); Жуніор, 62 (2:1); Пісоцький, 69 (3:1); Едуардо, 75 (3:2); Тайсон, 90 +3 (3:3).

Попередження: Матяж, 80 - Едуардо, 41; Кобін, 50.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон на останніх секундах врятував "Шахтар" у матчі з запорізьким "Металургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі