вівторок, 27 березня 2018 10:49

Світоліна знову перемогла: у двох сетах здолала чергову суперницю

Світоліна знову перемогла: у двох сетах здолала чергову суперницю
Світоліна подарувала українцям чергову перемогу.Фото gs.fm

Українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла австралійку Ешлі Барті в 1/8 фіналу престижного турніру WTA категорії Mandatory, який проходить в Маямі, США.

Світоліна важко розпочала поєдинок, поступаючись по ходу першого сету з рахунком 0:3. Однак незабаром українка зуміла перевернути гру, записавши на свій рахунок чотири брейк-поінта поспіль, вигравши першу партію.

Другий сет видався більш легким для Еліни. Світоліна знову-таки записала на свій рахунок чотири брейк-поїнта, взяла кілька геймів і довела матч до логічної перемоги.

Еліна Світоліна (Україна) – Ешлі Барті (Австралія) 7:5, 6:4.

"Я завжди знала, що Ешлі може показати сильну гру. Вже було кілька спільних зустрічей і тому я була вся готова до її сильних ударів. Тому намагалась просто не дати шансів розвинути її стиль гри. Ешлі виконала кілька неймовірних подач, серед них були і ейси. Це частина ї гри, але я потім призвичаїлась до її манери. Погода в Маямі відрізняється від звичної, тому відчувала велике навантаження на ноги. Довелось адаптуватись. Але я спокійна і це дуже допомагає впевнено грати", - прокоментувала четверта ракетка світу Еліна Світоліна гру із австралійкою Ешлі Барті.

У чвертьфіналі Світоліна зустрінеться із 20-річною латвійською тенісисткою Альоною Остапенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська тенісистка злетіла в топ-20 світового рейтингу.

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула вольову перемогу над 26-ю ракеткою світу Дариною Гавриловою з Австралії в третьому колі Miami Open – 4:6, 6:0, 6:1.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна знову перемогла: у двох сетах здолала чергову суперницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі