вівторок, 15 грудня 2009 13:40

Світлове шоу з логотипом Євро-2012 не вразило поляків (ФОТО)
11

Фото: rmf.fm

У Варшаві пройшла презентація логотипу фінальній частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Світлове шоу на фасаді Варшавського Палацу культури і науки (PKиN) не викликало вчора значної зацікавленості жителів міста: подивитися на дійство прийшли лише декілька десятків людей.

У Польщі представлений логотип викликав неоднозначні відгуки: частина людей висловила думку, що в логотип вкралась помилка у вигляді зворотного зображення квітів польського прапора. Проте директор турніру "Євро-2012 Польща" Адам Олькович з цього приводу має іншу точку зору: "Це питання символіки - видно червоно-білі кольори, тобто барви польського прапора. Кожен, хто дивитиметься на цю квітку, розумітиме, що він символізує Польщу".

Нагадаємо, логотип Євро-2012 створений у вигляді двох квіточок в національних кольорах України і Польщі, між якими розцвів великий футбольний м'яч. Усередині кожної квітки і на багатокутниках м'яча радіють люди з піднятими руками. Радісно і оптимістично звучить і слоган майбутньої європейської першості на українській і англійській мовах - "Творимо історію разом!" (Creating history together!). У польській версії він має дещо інше звучання: "Разом створюємо майбутнє!" (Razem tworzymy przyszlosc).

Ukrinform












Зараз ви читаєте новину «Світлове шоу з логотипом Євро-2012 не вразило поляків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі