вівторок, 22 березня 2011 15:04

Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме

Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про подробиці трансферу нападаючого Гільєрме в бразильський "Атлетіко Мінейро".

"Я готовий назвати суму трансферу Гільєрме. Вісім з половиною мільйонів доларів. При цьому трохи більше шести мільйонів буде переведено на наш рахунок одразу, а решта суми - ще протягом року", - сказав президент київського клубу.

"Справа не в тому, у скільки нам обійшовся футболіст, коли ми його купували. Команді він не підходив, і не було ніякого резону просто тримати хлопця на лавці. А якщо повернутися до умов угоди щодо його придбання взимку 2009-го, то Клебер до того моменту відпрацював один контракт з нами і уклав новий. Можна сказати, виконав перед "Динамо" всі зобов'язання. Так, ми оцінили його у вісім мільйонів, але цих грошей, якщо розглядати трансфер Клебера поза угодою про перехід Гільєрме, він, напевно, не коштував", - зазначив Суркіс.

"Тому живими грошима, якщо можна так висловитися, Гільєрме нам коштував близько п'яти мільйонів євро. Або, в перекладі на долари за тодішнім курсом, трохи більше семи. Загалом, запропоновані за Гільєрме вісім з половиною мільйонів нас цілком влаштували: людина не грає, а через кілька місяців відкриється трансферне вікно, яке ми маємо намір використовувати для посилення складу", - додав він.

"Звичайно, цей трансфер був всебічно узгоджений мною з Юрієм Сьоміним. Ми брали до уваги, що гравець за такий тривалий час так і не зміг адаптуватися в Україну, та, чесно кажучи, не особливо до цього і прагнув. Напевно, нашою помилкою була передача Гільєрме в оренду в ЦСКА: з Москви він повернувся якимось розпещеним. Варіант з "Атлетіко Мінейро", який недавно розлучився з провідним форвардом Тарделлі, виявився дуже доречним. Президент цього клубу два дні провів у Києві, ми обговорили всі деталі. Бажаю Гільєрме успіхів на батьківщині", - заявив президент "Динамо".

Нагадаємо, раніше київське "Динамо" офіційно підтвердило продаж бразильського нападаючого Гільєрме в "Атлетіко Мінейро".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі