вівторок, 10 травня 2011 13:27

Стали відомі арбітри півфіналів Кубка України

Стали відомі арбітри півфіналів Кубка України

Столичне дербі у Кубку України "Динамо" і "Арсеналу" довірили судити арбітра ФІФА Сергію Бойко з Іванкова (Київська область). Арбітр народився 30 червня 1977 року. Зайнятися суддівством вирішив у 1999 році, а на професійному рівні дебютував через п'ять років. До обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2008 року.

У нинішньому сезоні Бойко відпрацював на дванадцяти матчах елітного дивізіону, в тому числі і один за участю нинішніх суперників. У вересні минулого року "Динамо" і "Арсенал" з'ясовували відносини в чемпіонаті України, і тоді "біло-сині" виявилися сильнішими (3:2).

Допомагати Бойко на лініях будуть представники Києва - асистенти арбітра ФІФА Євген Халамендик та Сергій Цимбал. Резервним арбітром на матч призначений арбітр національної категорії Олег Деревинський, який також представляє Київ. Робота арбітрів буде оцінена сімферопольським інспектором ФФУ Василем Мельничуком.

Матч "Шахтар" - "Дніпро" довірено обслуговувати Олександру Дердо з Іллічівська. Арбітр народився 3 лютого 1979 року. Обслуговує матчі Прем'єр-ліги з 2007 року. У 1997 році став обслуговувати матчі регіональних змагань Одеської області. З 1999 року, протягом двох років, став обслуговувати матчі аматорських змагань. З 2001 року почав працювати на матчах на професійному рівні. Основне місце роботи - Федерація футболу Іллічівська. Син колишнього арбітра та голови комітету арбітрів України Віктора Дердо.

Асистувати на лінії йому будуть харків'яни Олег Плужник та Сергій Беккер. Четвертий арбітр Анатолій Абдула та інспектор ФФУ Олександр Кран також представляють першу столицю.

Нагадаємо, матчі півфіналу Кубка України відбудуться у середу, 11 травня, у Києві і в Донецьку. Початок матчів о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі арбітри півфіналів Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі