четвер, 23 лютого 2017 13:41

Шевчук відчув себе рок-зіркою на зустрічі з фанатами
19

Фото: Ірина Козюпа

Донецький "Шахтар" відкрив фан-шоп на стадіоні "Металіст" у Харкові. Тепер "гірники" проводитимуть на цій арені свої домашні матчі єврокубків та прем'єр-ліги.

Фан-шоп запрацював напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Сельти". У приміщенні магазину також відбулася автограф-сесія з В'ячеславом Шевчуком. Захисник завершив кар'єру гравця після першого кола цього сезону і тепер готується до тренерської роботи.

На зустріч із Шевчуком прийшли кілька сотень людей. В'ячеслав кожному дав свій автограф, з кожним зробив спільне фото і кожному потис руку. І так 1,5 год. Пізніше легенда "Шахтаря" зізнався, що не очікував такого ажіотажу, і взагалі відчув себе справжньою рок-зіркою.

Вболівальник "Шахтаря" Віталій родом із Горлівки. Зараз навчається у Харкові. У фан-шопі витратив 600 грн на шарфики для себе і друзів.

"У Львові "Шахтар" не мав тої підтримки, яку отримає тут. Звісно, я радий, що команда переїхала до Харкова. Якщо буде така можливість, то ходитиму на кожен матч", - каже Віталій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека визначився зі складом на гру проти "Сельти"

У фан-шопі, окрім атрибутики "Шахтаря", можна купити речі харківського "Металіста", який уже не існує. Також у магазині є шарфики та шапки збірної України.

Раніше такий фан-шоп працював на "Львів Арені", але після переїзду до Харкова припинив роботу.

Матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" розпочнеться о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведете текстову онлайн-трансляцію. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Шевчук відчув себе рок-зіркою на зустрічі з фанатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі