пʼятниця, 09 квітня 2010 11:53

Шевченко і Безсонова вручили "спортивний Оскар" (ФОТО)
15

Фото: Фото: Андрій Шматов / Gazeta.ua

Український "спортивний Оскар" знайшов своїх власників. У середу, 7 квітня, на сцені київського Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац) пройшла четверта церемонія нагородження Героїв спортивного року.

Президента "Шахтаря" Ріната Ахметова визнали найкращим організатором року. Замість нього нагороду отримав генеральний секретар клубу Олександр Черкасов. Церемонія співпала з візитом президента УЄФА Мішеля Платіні в Донецьк, тому Ахметов не зміг приїхати.

Сенсацією року став 22-річний дзюдоїст Георгій Зантарая. Спортсмен перший в історії України переміг на чемпіонаті світу.

Нагороду найкращому тренеру Анатолію Ломаченку вручали Андрій Шевченко і Ганна Безсонова. Замість батька нагороду забрав Василь Ломаченко. Самого боксера визнали найкращим спортсменом року.

Спортсменкою року стала 19-річна Ольга Харлан. Нагороду шаблістки забрала мама. Сама героїня за дві години до початку церемонії виграла золоту медаль на чемпіонаті світу серед кадетів у Баку. Жіночу збірну з фехтування визнали командою року.
















Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Безсонова вручили "спортивний Оскар" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі