понеділок, 31 жовтня 2011 09:23

Серйозність ушкоджень Михалика і Шовковського стане відома сьогодні

Серйозність ушкоджень Михалика і Шовковського стане відома сьогодні

У ході проведеного вчора матчу 15-го туру чемпіонату України між сімферопольської "Таврією" і київським "Динамо" головний тренер команди гостей Юрій Сьомін був змушений робити дві незаплановані заміни.

Спершу, пошкодження задньої поверхні стегна отримав захисник біло-блакитних Тарас Михалик (на фото), а потім вибув з ладу і динамівський капітан Олександр Шовковський, пошкодивши палець руки.

Незабаром після закінчення зустрічі лікар "Динамо" Андрій Шморгун повідомив, що лише сьогодні, після обстежень у столичних клініках, стане відомо, наскільки серйозні травми згаданих футболістів.

При цьому пошкодження задньої поверхні стегна у Михалика, незважаючи на припущення самого футболіста, є зовсім не рецидивом, а абсолютно самостійною травмою.

Що ж стосується Шовковського, то до вчорашнього вечора ще не було остаточно зрозуміло, чи є отримане ним пошкодження сильним забоєм або переломом.

Нагадаємо, 30 жовтня у матчі 15-го туру Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" зіграло внічию з сімферопольською "Таврією" — 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Серйозність ушкоджень Михалика і Шовковського стане відома сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі