пʼятниця, 17 жовтня 2014 21:07

"Шахтар" і "Волинь" забили у Львові на двох вісім м'ячів

"Шахтар" і "Волинь" забили у Львові на двох вісім м'ячів
Срна відзначився в "домашньому" матчі з "Волинню". Фото: shahta.org

В стартовому матчі 9-го туру футбольної Прем'єр-ліги України донецький "Шахтар" у Львові обіграв луцьку "Волинь" - 6:2.

У першому таймі перевага була в "Шахтаря", який вже на 3-й хвилині відкрив рахунок в матчі завдяки Дентіньо. Проте потім "гірники" занадто розслабилися і не відчули, як гості перехопили ініціативу і зрівняли рахунок зусиллями Бікфалві. Знову вийти вперед гірникам допомогло гольове чуття Луїса Адріано і точно сповнений стандарт.

У другій половині зустрічі на "Львів Арені" пішов відкритий футбол, який розпочався з класного гола Даріо Срни на 47-й хвилині. Такий удар відправив підопічних Кварцяного в нокдаун. Лучани виглядали розібрано і лише на 57-й хвилині змогли організувати більш-менш розумну атаку, яка завершилася голом у виконанні Бікфалві. Це надихнуло гостей і вони пішли в атаку. Футболісти "Волині" мали не один хороший шанс зрівняти рахунок, але удача була явно на боці "Шахтаря". Пропустивши на 85-й хвилині четвертий матч, лучани "опустили руки" і практично перестали грати. Ну а підопічні Луческу на куражі за три хвилини встигли вкотити ще два голи.

Після цієї перемоги "Шахтар" набрав 21 очко і закріпився на другій сходинці турнірної таблиці. Від першого місця, на якому знаходиться "Дніпро", гірників відділяє 1 очко, але підопічні Маркевича свій матч з "Чорноморцем" проведуть 19 жовтня. "Волинь" з 10-ма очками розташувалася на 9-му місці.

"Шахтар" (Донецьк) - "Волинь" (Луцьк) - 6:2 (2:1)

Голи: Дентіньо 4 - 1:0, Ілсіньо 25 (автогол) - 1:1, Адріано 36 - 2:1, Срна 47 - 3:1, Алессандро 58 - 3:2, Тейшейра 85 - 4:2, Коста 88 - 5:2, Адріано 90 - 6:2.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Чигринський, Ракицький, Фернандо, Ілсіньо (Коста 46), Марлос, Дентіньо (Тайсон 61), Адріано, Гладкий (Тейшейра 46)

"Волинь": Неділько, Сімінін, Жунич, Приндета (Сваток 40), Шабанов, Федорчук, Кобахідзе (Зінкевич 90), Бікфалві, Матей, Мемешев, Селін (Мариотто 80)

Попередження: Кучер 87 - Сімінін 34, Алессандро 42, Ерік 69, Шабанов 76

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Волинь" забили у Львові на двох вісім м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі