четвер, 09 липня 2009 17:11

Росіянка не пустила Катерину Бондаренко у чвертьфінал турніру в Будапешті

Росіянка не пустила Катерину Бондаренко у чвертьфінал турніру в Будапешті

Росіянка Аліса Клейбанова стала чвертьфіналістом тенісного турніру GDF Suez Grand Prix з призовим фондом 220 тисяч доларів, який проходить в угорському Будапешті.

У матчі другого кола 19-річна москвичка в напруженій боротьбі взяла верх над українкою Катериною Бондаренко з рахунком 4:6, 6:4, 6:4.

Кожен сет проходив по одному і тому ж сценарію: Клейбанова робила ранній брейк, а її суперниця постійно наздоганяла. Але якщо в першій партії українці вдалося виграти, то два наступних, не дивлячись на відчайдушний опір, вона програла. Матч тривав 2 години і 40 хвилин.

Це була друга в кар"єрі зустріч між Клейбановою і Катериною Бондаренко і другою перемогою росіянки. У 2008 році в матчі 1/8 фіналу турніру в Антверпені Аліса також виграла в напруженій боротьбі у трьох сетах.

Тепер українські вболівальники будуть підтримувати Катерину у парному розряді, де вона ще сьогодні разом із сестрою гратимуть матч за вихід до півфіналу. А Клейбанова у чвертьфіналі "одиночки" зіграє з іменитою Паті Шнідер, яка напередодні обіграла М. Камерін (Італія) - 7:6, 6:3.

GDF Suez Grand Prix - Budapest. Будапешт. Одиночний розряд. 2-й раунд

К. Бондаренко (Україна) - А. Клейбанова (Росія)- 1-2 (6:4, 4:6, 4:6).

За матерыалами Турнир, LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Росіянка не пустила Катерину Бондаренко у чвертьфінал турніру в Будапешті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі