вівторок, 17 квітня 2018 12:58

Росія оплачувала повій для президента федерації біатлону - ЗМІ

Росія оплачувала повій для президента федерації біатлону - ЗМІ
Андрес Бессеберг президент міжнародної федерації біатлону. Фото: stolica-s.su

Президент IBU (Міжнародної федерації біатлону) звинувачується в хабарництві. Андерс Бессенберг отримував послуги, оплачені росіянами. Зокрема, для нього замовляли повій.

"Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) звинувачує президента Міжнародного союзу біатлону (IBU) Андерса Бессеберга в отриманні хабарів, а також інших послуг, оплачуваних російською стороною, повідомляє Bild.

Бессеберг протягом 15 років мав тісний зв'язок з Росією. Зокрема, Бессеберг користувався послугами дівчат за викликом, які були оплачені російською делегацією. Після одного з подібних інцидентів Бессеберг наполіг на проведенні чемпіонату світу 2021 року в Тюмені, незважаючи на допінгові скандали в Росії", - повідомляє tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допінг-скандал у Росії: гандболісток позбавили медалей чемпіонату Європи

Росія хоче змінити світові антидопінгові правила. Російське МЗС намагатиметься внести зміни до базового договору, що лежить в основі антидопінгової роботи у всьому світі.

Зараз ви читаєте новину «Росія оплачувала повій для президента федерації біатлону - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі