пʼятниця, 13 травня 2011 09:32

Роналдо відновить кар'єру заради матчів з "Інтером" і "Барселоною"

Роналдо відновить кар'єру заради матчів з "Інтером" і "Барселоною"

Президент "Корінтіанса" Андрес Санчес заявив, що бразильський нападаючий Роналдо, який у лютому заявив про закінчення кар'єри, підпише контракт з клубом. Очікується, що угода буде розрахована до кінця 2012 року.

"Роналдо повернеться у футбол. На дві, три, чотири або п'ять ігор - я не знаю. Але він точно вийде на поле", - цитує президента бразильського клубу видання Lance!

Планується, що Роналдо візьме участь у ряді товариських матчів клубу. Вже відомо, що бразилець точно зіграє в матчах проти своїх колишній клубів - "Інтера" і "Барселони". Відзначимо, що, згідно з регламентом ФІФА, для участі в товариському матчі у футболіста повинен бути діючий контракт з клубом. Саме тому сторони повинні підписати угоду.

Відзначимо, що 7 червня Роналдо зіграє в товариському матчі між збірними Бразилії і Румунії, який стане для нього останнім у складі національної команди.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо відновить кар'єру заради матчів з "Інтером" і "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі