пʼятниця, 07 травня 2021 11:35

"Реал" знайшов трьох кандидатів на заміну Зідану

"Реал" знайшов трьох кандидатів на заміну Зідану
Массіміліано Аллегрі вже другий сезон без роботи. Фото: REUTERS

Керівництво "Реала" визначило коло можливих кандидатів, які зможуть замінити наставника команди Зінедіна Зідана.

Президент клубу Флорентіно Перес задоволений роботою чинного тренера команди й не планує звільняти його. Однак все залежатиме від самого Зідана, у якого є сумніви щодо доречності продовження співпраці, повідомляє Marca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми могли забити й більше" - Тухель про перемогу над "Реалом"

Боси мадридців вирішили перестрахуватися і вже почали вивчати варіанти потенційної заміни французу. Оскільки Юліан Нагельсманн вже домовився з Баварією, а Маурісіо Почеттіно ще раніше очолив ПСЖ, то у "Реала" залишилися лише три кандидати.

Передусім Мадрид думає про Рауля Бланко, який успішно працює з молодіжною командою. Також "Реал" дивиться в бік вільних фахівців. Зокрема йдеться про Максіміліано Аллегрі та Йоахіма Льова.

У поточному сезоні "Реал" вилетів із Ліги чемпіонів на стадії 1/2 фіналу. "Вершкові" поступилися" "Челсі" за сумою двох матчів.

У чемпіонаті Іспанії "вершкові" перебувають на другій позицій. "Реал" поступається "Атлетико" тільки двома очками за чотири тури до завершення чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" знайшов трьох кандидатів на заміну Зідану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі