пʼятниця, 11 травня 2007 13:08

Райкконен боротиметься за перемогу в Іспанії

Цими вихідними відбудеться четвертий етап Гран-Прі "Формули-1". На даний момент у загальному заліку лідирує відразу троє пілотів. Фернандо Алонсо ("Макларен"), Кімі Райкконен ("Феррарі") та Льюїс Хемілтон ("Макларен") мають по 22 очки, повідомляє f1-world.ru.

- Це моя домашня гонка, тому вона надзвичайно важлива для мене. Протягом усього уік-енду відчуваю неабияку підтримку з боку уболівальників. Це ще більше мотивує мене на досягнення високого результату. Але коли я в кокпіті, то не відчуваю тиску, - каже Алонсо.

- З часів останнього Гран-Прі пройшло багато часу. З нетерпінням чекаю повернення за кермо боліду, - розповідає Хемілтон. - Пауза в чемпіонаті дозволила нам провести кілька серйозних фізичних тренувань. Барселона - чудова гонка. Цікаво буде подивитися, як на неї вплине нова шикана.

- Як ніколи чекаю повернення на трасу, особливо враховуючи те, що тести на цій трасі були дуже позитивними для нас, - каже Райкконен. - Ми змогли значно покращити наш болід. Тепер можемо атакувати ще сильніше. Нова шикана зробила трасу трохи повільнішою, однак вона все одно залишається вимогливою для машин і пілотів. Ми приїхали в Іспанію за перемогою. Докладемо усіх зусиль для досягнення мети.

Зараз ви читаєте новину «Райкконен боротиметься за перемогу в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі