четвер, 03 грудня 2009 10:41

"Зіграємо в Донецьку краще, ніж вдома" - наставник "Брюгге"

"Зіграємо в Донецьку краще, ніж вдома" - наставник "Брюгге"

Через декілька годин після перельоту головний тренер "Брюгге" Адрі Костер прибув у прес-центр "Донбас Арени". Там він провів передматчеву прес-конференцію, присвячену матчу між "Шахтарем" і "Брюгге".

- Який результат влаштує вашу команду?

- Насамперед дуже багато що залежатиме від того, як зіграє завтра "Тулуза", яка приймає "Партизан". Припускаю, що французи виграють цей поєдинок. Ми у свою чергу прикладемо максимум зусиль, щоб зіграти, в крайньому випадку, внічию. Останній матч групової стадії ми проведемо на своєму полі проти "Тулузи". Від цього матчу теж багато що залежить. Головне досягти позитивного результату тут, в Донецьку.

Ми чудово розуміємо, що "Шахтар" вже забезпечив собі вихід в наступну стадію Ліги Європи УЄФА. Але ми не будемо акцентувати на цьому увагу. Головне, як зіграємо ми. Зрозуміло, ми поки не знаємо, чи вийдуть господарі поля основним складом. Наше завдання - досягти доброго результату.

- За рахунок чого ви плануєте це зробити?

- У нас є впевненість, що ми виступимо в Донецьку краще, ніж зробили це в Брюгге. Але, повторюю, все залежить від того, який склад випустить Мірча Луческу. Думаю, зробимо все можливе для досягнення своєї мети. Ясна річ, результати, здобуті "Шахтарем", самі за себе говорять.

Донецька команда - найсильніша в цьому турнірі. Але ми постараємося скористатися першою своєю можливістю, щоб забити гол. Я можу відзначити, що наша команда досягла непоганих результатів у двох виїзних матчах проти "Тулузи" і "Партизана". А прогнозувати результат завтрашнього матчу складно. Багато що залежатиме від того, хто перший заб"є гол.

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Зіграємо в Донецьку краще, ніж вдома" - наставник "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі