вівторок, 10 листопада 2009 11:58

"Валуєв відродиться, як Фенікс з попелу" - Дон Кінг

"Валуєв відродиться, як Фенікс з попелу" - Дон Кінг

Відомий американський промоутер Дон Кінг заявив, що російський боксер-важковаговик Микола Валуєв, який в ніч з 7 на 8 листопада титул чемпіона світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) поступився англійцеві Девіду Хею, ще повернеться на ринг. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу "Спорт". За словами Кінга, Валуєв "відродиться, як Фенікс з попелу".

Кінг відзначив, що в бою з Валуєвим Хей відмінно діяв і впевнено здобув перемогу. Американець підкреслив, що він не дозволив би росіянинові проводити поєдинок з Хеєм, але німецькі промоутери Валуєва вирішили виставити його проти британця.

Валуєв програв Хею роздільним рішенням суддів. За підсумками 12-раундового бою двоє з трьох арбітрів присудили перемогу Хею, а ще один суддя зафіксував нічию.

Після бою Валуєва з Хеєм німецька газета Bild написала, що російський боксер може завершити кар"єру. Піти зі спорту Валуєву порадив відомий спортивний лікар Вальтер Вагнер.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Валуєв відродиться, як Фенікс з попелу" - Дон Кінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі