вівторок, 02 вересня 2008 12:31

"У мене конкретне завдання виходу на чемпіонат світу" - Михайличенко

Головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко в інтерв"ю газеті "Спорт день за днем" розповів про те, якою повинна бути людина, яка стоїть біля керма збірної.

- Тренер збірної, на мій погляд, у першу чергу психолог. У нього немає часу займатися грунтовним тренувальним процесом, підняти кондиції гравців. Це нереально: два дні всього перед товариською грою і п"ять перед офіційною. Коли працюєш в клубній команді, спостерігаєш день за днем і знаєш, що і чому відбувається. Але найголовніше — на навчання часу набагато більше. Весь час працюєш з однією і тією ж групою людей, - заявив Михайличенко в інтерв"ю газеті "Спорт день за днем".

Також Олексій повідав про завдання, які перед ним поставили керівники футболу України.

- У мене немає і не може бути ніякого проміжного етапу. Переді мною поставлено конкретне завдання виходу на чемпіонат світу, і я її вирішуватиму. Я навіть не заглядаю туди, в 12-й рік. Якщо я почну туди дивитися, у мене тут нічого не вийде. У футболі немає проміжних варіантів. Якщо хочеш чогось добиватися, треба робити це сьогодні. У мене контракт на два роки: до завершення відбіркових матчів, а завершаться вони в кінці 2009 року, - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"У мене конкретне завдання виходу на чемпіонат світу" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі