неділя, 06 вересня 2009 10:58

"Постараємось обіграти збірну України" - тренер білорусів

"Постараємось обіграти збірну України" - тренер білорусів

У німецького тренера збірної Білорусії Бернда Штанге були змішані відчуття після матчу з Хорватією. Його команда грала краще, ніж вони сподівалися, але успіх на "Максимірі" був на боці господарів поля. Траєкторію удару Ракітіча в середині першого тайму підкоригував в свої ворота захисник білорусів Верховцов - 0:1.

- Вітаю команду Біліча, яким на цей раз дуже пощастило. Після 1:3 в Мінську ми думали, що в Загребі буде значно важче. Проте насправді, ми були в сантиметрах від успіху. Шкода, що нам не вдалося узяти хоч би очко. Тепер ми побачили, що наша скромна команда може грати в атакуючий футбол зі всіма, - відзначив Штанге.

- Мені здається, що хорвати відбивалися в останніх 15 хвилин. Це, звичайно, обнадіює. Якщо в середу ми гратимемо з українцями також, то зможемо їх перемогти. У нас маленька команда, молоді гравці. У хорватській збірній гравці "Арсеналу", "Баварії", "Гамбурга", "Тоттенхема". Проте, нам вдалося грати на рівних і показали, що можемо справитися із знаменитими футболістами. Великої різниці між Білоруссю і Хорватією не було, - вважає тренер збірної Білорусії.

Програвши в Загребі, білоруси розлучилася з мріями на друге місце в групі. Проте, Штанге обіцяє дати бій в завершальних матчах кваліфікації.

- Постараємося обіграти Україну, щоб зайняти місце вище. Що стосується Хорватії, то думаю ви вийдете в плей-офф, де обіграєте Німеччину, - підсумував німецький фахівець.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Постараємось обіграти збірну України" - тренер білорусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі