середа, 22 жовтня 2008 12:51

"Мілан" підтвердив трансфер Девіда Бекхема

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані підтвердив, що клуб збирається купити англійця Девіда Бекхема. Вже якийсь час назад було відомо, що Бекс тренуватиметься з "червоно-чорними", поки в сезоні MLS наступила перерва. Природно, це породило хвилю чуток, але тепер Галліані все прояснив.

"Бекхем хоче тренуватися і грати за "Мілан", - заявив Адріано авторитетній італійській газеті IlCorriereDellaSera. - І ми хочемо бачити його в команді. Він прибуде в січні, а ми підпишемо його до кінця сезону.

"Це не просто операція, здійснена тому, що відкривається трансферне вікно. Це приголомшливий трансфер. Він зможе допомогти Анчелотті в Серії А і Кубку УЄФА. Сьогодні футбол - це не тільки тактика і техніка. Це ще й спонсори і повні стадіони. Ніхто не може перемогти 65 тисяч уболівальників, які підтримували нас в неділю. Але стадіони заповнюють тільки ради таких суперзірок, як Бекхем, який попросив про гостинність саме нас, а не інший клуб. З ним, Кака і Роналдіньо ми будемо дрім-тім".

Правда, Бекхем все ще зв"язаний контрактом з "LAGalaxy", але, мабуть, у Галліані є якісь ідеї.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" підтвердив трансфер Девіда Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі