субота, 02 лютого 2008 15:34

"Дніпро" підписав півзахисника грузинської молодіжки

Дніпропетровський "Дніпро" підписав контракт з півзахисником молодіжної збірної Грузії Олександром Кобахідзе.

Як повідомляє прес-служба дніпропетровського клубу, 20-річний хавбек тбіліського "Динамо" і молодіжної збірної Грузії справив хороше враження на тренерів під час оглядин. Він підписав з "Дніпром" контракт на чотири роки і став сьомим новачком цього міжсезоння.

"Це швидкий, настирливий гравець, з хорошою лівою ногою, володіє дріблінгом і ударом, - каже наставник команди Олег Протасов. - Ці якості, думаю, імпонують не тільки мені. Чи заграє він, залежатиме від нього самого".

Раніше лави "Дніпра" поповнили литовський захисник Лінас Клімавічюс, півзахисники Ролан Гусєв з московського ЦСКА, Осмар Феррейра з аргентинського "Сан-Лоренцо", Маріо Голек з чеського "Брно" і нападаючий збірної Румунії Іонуц Мазіла. Повернувся до Дніпропетровська після двох з половиною років в київському "Динамо" хавбек Руслан Ротань.

Після першої половини сезону "Дніпро" лідирує в чемпіонаті України. Боротьбу в першості команда поновить 2 березня, коли зустрінеться з "Динамо", повідомляє UEFA COM

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" підписав півзахисника грузинської молодіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі