середа, 14 січня 2009 15:51

"Динамо" постелило поля "нового" покоління

"Динамо" постелило поля "нового" покоління

На базі "Динамо" в Конча-Заспі в манежі та на полі N3 укладені нові штучні газони від провідного світового виробника - франко-канадскої компанії Fieldturf-Tarkett. Поля останнього, третього, покоління мають підвищену стійкість і за своїми якостями максимально наближені до натуральної трави.

На відкритому полі N3, розташованому біля в"їзду на базу, відтепер лежить покриття FTOM1S, висота волокна 63 мм. У критому манежі футболісти гратимуть і тренуватимуться на покритті Prestige XM, висота якого 60 мм. Роботи з укладання газонів виконували сертифіковані Fieldturf-Tarkett фахівці з Росії. Звідти ж для будівельних робіт було привезено спеціальну техніку і матеріали. На нове покриття, обслуговуванням якого займатимуться спеціально навчені співробітники ФК "Динамо", компанія Fieldturf-Tarkett дає вісім років гарантії.

Новий газон високо оцінили гравці та тренери "Динамо", які зараз проводять міжсезонну підготовку в Києві. Також у манежі до сезону готуються "Динамо-2" і молодіжний склад. А перше бойове хрещення поле пройде у другій половині січня, на Меморіалі Олега Макарова. До речі, два старих газони, які хоч і прийняли не одну сотню матчів і тренувань, зберегли високі ігрові характеристики, дбайливо згорнуті в рулони і найближчим часом будуть передані ФК "Динамо" в дитячі будинки та інтернати.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" постелило поля "нового" покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі