середа, 11 лютого 2009 13:56

П"ятов може пропустити матч з "Тоттенхемом"

П"ятов може пропустити матч з "Тоттенхемом"

Недавній виклик Андрія П"ятова в національну збірну України став для голкіпера донецького "Шахтаря" не найвдалішим. Під час недільного тренування Андрій отримав травму правого коліна:

— Найпростіший випадок який лише міг трапитися, — ділиться Андрій. — Але наслідки виявилися досить сумними. Під час тренування стрибнув, коліно опинилося піді мною, і виходить, що я невдало приземлився. В понеділок повернувся до Донецька, і зараз клубні медики проводять обстеження. Поки чогось значного з приводу діагнозу сказати не можу, але пошкоджене коліно погано згинається.

— Раніше щось подібне траплялося?

— Ні-ні, вперше таку травму отримую.

— Чи відомо що-небудь про терміни твого відновлення?

— Поки якоїсь конкретики немає. Але меніск цілий, зв"язки не порвані, сподіваюся, що відновлення не затягнеться і скоро буду у формі., пише Прес-служба ФК "Шахтар"

Довідка wikipedia

Андрій Валерійович П"ятов (народився 28 червня 1984 року в Кіровограді) - український футбольний воротар, вистпуає за донецький "Шахтар" і національну збірну України.13 грудня 2006 року "Шахтар" придбав П"ятова у полтавської "Ворскли" за 6 млн 60 тис. гривень, але дозволив полтавчанам залишити воротаря у себе до кінця сезону 2006-07 на правах оренди. П"ятов був запасним воротарем збірної України на Чемпіонаті світу 2006 року (на поле не виходив), до цього був основним воротарем молодіжної збірної України.

Зараз ви читаєте новину «П"ятов може пропустити матч з "Тоттенхемом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі