пʼятниця, 25 квітня 2008 17:22

П"яних фанів ЦСКА під Владивостоком викинули з автобуса місцеві жителі

На острові Русском відбулася масова бійка за участю уболівальників московського футбольного клуба ЦСКА. Уболільники московського клуба прибули у Владивосток за день до гри місцевого "Луч-Енергія" із ЦСКА. Десять чоловік з них вирішили відвідати острів Русский.

На поромі, що випливає на острів, юнаки і дівчата "підігрівалися" спиртними напоями і скандували лозунги фанатів ЦСКА. Однак на судні ніхто не звертав уваги на їхні витівки. Ситуація змінилася в маршрутному автобусі, що курсує між населеними пунктами острова Русский.

Знаходячись у громадському транспорті, фанати ЦСКА нецензурно висловлювалися і продовжували розпивати спиртні напої. Крім того, молоді люди стали приставати до пасажирів і спробували влаштувати масову бійку в автобусі. Після того, як водій зупинив автобус, місцеві жителі спільними зусиллями викинули фанів із салону, змусивши ретируватися в найближчі кущі. Відзначимо, що в числі пасажирів автобуса, що дали гідну відсіч гостям з Москви, виявилися офіцери морської піхоти.

"Чемпіон"


Зараз ви читаєте новину «П"яних фанів ЦСКА під Владивостоком викинули з автобуса місцеві жителі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі