вівторок, 21 листопада 2017 09:36

Проблема "Наполі" - коротка лава запасних: експерт про суперника "Шахтаря" перед матчем Ліги чемпіонів

Проблема "Наполі" - коротка лава запасних: експерт про суперника "Шахтаря" перед матчем Ліги чемпіонів
Лоренцо Інсіньє в матчі проти "Мілана" провів божевільний перший тайм

Італійському "Наполі" не вистачає сил на всі 90 хвилин матчу. Про команду напередодні матчу проти донецького "Шахтаря" в Лізі чемпіонів розповів оглядач чемпіонату Італії журналу "Футбол" Сергій Шевченком.

"Матч "Наполі" з "Міланом" залишив неоднозначно враження, - каже Сергій. - Команда Маурісіо Саррі зберігає свою поставлену гру. У першому таймі "Мілан" жодного разу не торкнувся м'яча у штрафному майданчику "Наполі". Матч нагадував зустріч очевидного фаворита із середняком.

У другому таймі гра трохи вирівнялася. "Наполі" не вистачає сил на весь матч. Помітно, що на початку сезону команда була у формі. Вона її набрала під кваліфікацію Ліги чемпіонів. "Наполі" заслужено пройшов "Ніццу" у турнірі. Команда часто перемага з великими рахунками. Просто трощила суперників. Зараз такого немає.

Теперішні перемоги клубу доволі складні. Навіть з "Міланом" довелося понервувати. Хоча команда зараз грає досить неорганізовано, має купу проблем і поступається сильнішим суперникам. Але навіть такому "Мілану" вдалося забити м'яч у ворота "Наполі". Якби не брак часу, то "Мілан" міг навіть за нічию зачепитися.

Проблема "Наполі" - коротка лава запасних. Є чітко визначений стартовий склад. Гравці отримують велике навантаження. А ті футболісти, які на заміні, мають слабший рівень. Ми це добре бачили у Харкові, коли проти "Шахтаря" вийшли Зелінські та Діавара.

У "Наполі" є серйозні кадрові втрати. Травмований основний лівий захисник Гулям. Дуже класний гравець, який чудово вписується у цю команду. Маріу Руї, який зараз замінює його, загалом не випадає, але ефективність у нього не та.

Також на матч з "Шахтарем" дискваліфікований основний центральний захисник Кулібалі. Це надійний оборонець, до якого менше всього виникає питань.

Зараз "Наполі" - це найкращий клуб Італії. Чотири очки відриву від "Ювентуса" у Серії А цілком закономірні. Тим більше "Наполі" захоче взяти реванш за поразку в Харкові

Але "Шахтареві" все одно буде важко. Все одно це "Наполі" і Маурісіо Саррі. Зараз "Наполі" - це найкращий клуб Італії. Чотири очки відриву від "Ювентуса" у Серії А цілком закономірні. Тим більше "Наполі" захоче взяти реванш за поразку в Харкові.

Ще один важливий момент — це пріоритети "Наполі". Команда робить ставку на чемпіонат Італії, а не на Лігу чемпіонів. Про це говорив навіть президент клубу.

Нападник "Наполі" Лоренцо Інсіньє зараз у дуже хорошій формі. Він буде додатково мотивованим. Наставники збірної Італії проігнорували його у стикових матчах Кубка світу проти Швеції. Лоренцо зараз злий і заряджений на гру. В матчі проти "Мілана" він провів просто божевільний перший тайм. На відміну від інших гравців команди, він біжить. Дріс Мертенс успішно грає через матч. Хосе Кальєхон втомився. А Інсіньє досі перебуває у хорошій формі", - каже Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрпризів не буде: "Шахтар" провів тренування на стадіоні "Сан-Паоло"

Матч "Наполі" - "Шахтар" пройде сьогодні в Неаполі о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Проблема "Наполі" - коротка лава запасних: експерт про суперника "Шахтаря" перед матчем Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі