вівторок, 24 січня 2012 10:12

Пожежники не дозволили Варшаві відкривати стадіон Євро-2012

Пожежники не дозволили Варшаві відкривати стадіон Євро-2012

За шість днів до запланованої церемонії відкриття Національного стадіону у Варшаві все ще немає ясності про те, чи відбудеться власне урочисту подію. У понеділок, 23 січня, Пожежна служба та Районна інспекція будівельного контролю (PINB) не дали згоду на організацію першого масового заходу на євроарені. Своє рішення спеціалісти пояснили неготовністю майданчика, на якому в майбутньому буде знаходитися футбольне поле.

"PINB вказав на недоліки. Зокрема, не вистачає частини необхідних документів. Такі ж причини назвали і пожежники. Ігровий майданчик поки не здан", - повідомив один з представників міської ради. Раніше мер Варшави Ганна Гронкевич-Вальц заявила, що місто не буде брати на себе відповідальність і дозволити проведення інавгурації стадіону у разі відсутності позитивних рішень всіх комісій.

У організаторів церемонії відкриття головної польської арени Євро-2012 є чотири дні на усунення недоліків.

Нагадаємо, урочисте відкриття Національного стадіону у Варшаві має відбутися в неділю, 29 січня. У програмі заходу - театралізовані постановки та виступи зірок естради. Уже 11 лютого тут заплановано проведення першого футбольного матчу, в якому Суперкубок Польщі оскаржать столична "Легія" і "Вісла" з Кракова.

Зараз ви читаєте новину «Пожежники не дозволили Варшаві відкривати стадіон Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі