середа, 14 листопада 2012 11:31

Викрадачам сестри Халка загрожує до 20 років ув'язнення

Викрадачам сестри Халка загрожує до 20 років ув'язнення
Викрадення сестри Халка організував її начальник ФОТО: lancenet.com.br

Поліція бразильського міста Кампіна-Гранде пред'явила звинувачення викрадачам сестри нападника петербурзького футбольного клубу "Зеніту" і збірної Бразилії Халка. Якщо суд винесе обвинувачувальний вирок, злочинцям загрожує тюремне ув'язнення терміном до 20 років.

Під час розслідування підозрювані не будуть відпущені під заставу, передає NEWSru.co.il.

Як повідомлялося, викрадення Анжеліки організував її начальник. Еліо Перейра придумав план разом з кандидатом у муніципальну раду міста Родолфо Сінфроніо. Основною метою чоловіків було отримання викупу в розмірі 115 тис. євро, так як у Перейри були вельми серйозні фінансові труднощі. Як повідомила поліція, виконавцями стали ще двоє чоловіків: Елітон Сантос і Віктор да Сілва.

Раніше у поліції повідомили, що викрадачі відпустили 22-річну Анжеліку Апаресіда Вієйра 6 листопада після суперечок про викуп. Підозрювані учасники викрадення були знайдені в укритті, в якому до цього приховували дівчину.

Нагадаємо, молодша сестра нападника "Зеніту" і гравця бразильської збірної Жіванілду Вієйри ді Соуза, відомого як Халк, була викрадена 5 листопада в місті Кампіна-Гранді у штаті Параїба (північний схід Бразилії) озброєними злочинцями. Дівчина була відсутня протягом доби і знайшлася вранці 6 листопада. За інформацією esportes.terra.com, поліція виявила родичку футболіста на одній із вулиць міста, і доставила її батькам.

Зараз ви читаєте новину «Викрадачам сестри Халка загрожує до 20 років ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі