понеділок, 31 березня 2008 10:02

Підсумком відбору австралійських плавців на Олімпіаду стала бійка

Австралійський плавець Нік Д"Арсі затриманий поліцією Сіднея у звинуваченні у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень триразовому чемпіонові Ігор доброї волі-1998 Симонові Коулі. Інцидент стався в одному з нічних клубів, де спортсмени відзначали закінчення національного відбірного турніру до Олімпіади у Пекіні. Батько Коулі заявив Sydney Daily Telegraph, що його син зараз перебуває у госпіталі St Vincent і йому незабаром зроблять операцію по імплантації в обличчя металевих пластин, оскільки після бійки у Симона діагностували перелом щелепи і носа, пошкодження очної ямки і піднебіння, аткож втрату декількох зубів.

- Лікарі в госпіталі шоковані тим, що стільки травм було нанесено лише одним ударом, - сказав Пітер Коулі.

20-річний Д"Арсі тепер ризикує пропустити Олімпіаду-2008, куди він відібрався на дистанціях 100 і 200 метрів батерфляєм. Він уже знявся з чемпіонату світу на короткій воді, який пройде в Манчестері з 9 по 14 квітня. Слухання у цій справі в суді Сіднея намічені на 21 квітня.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Підсумком відбору австралійських плавців на Олімпіаду стала бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі