понеділок, 05 березня 2018 12:47

Павелко розповів про подальші перспективи справи з "кидком" Бандурка

Павелко розповів про подальші перспективи справи з "кидком" Бандурка
Павелко: "Про ситуацію в Гореничах доповідатимуть на наступному Виконкомі". Фото: XSport.ua

Всю інформацію по справі з непобудованою базою для збірної в Гореничах передали в правоохоронні органи.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

"До розслідування по базі для збірних у Гореничах не хочу називати прізвища. Доручили департаменту внутрішнього розслідування взяти цю ситуацію під контроль і доповісти на наступному Виконкомі.

Ось уже на цьому Виконкомі ситуацію перевірили, але наш департамент не має доступу до всіх документів, якими повинні займатися силові органи. Прийняли рішення передати всю інформацію в правоохоронні органи, лише потім ми зможемо поставити крапку в цьому питанні", - заявив Павелко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандурко "кинув" ФФУ на 2 млн євро

Минулого тижня під час засідання Виконкому ФФУ першому віце-президенту асоціації Олександру Бандурку висунули звинувачення у великій розтраті коштів. Він спільно з тодішнім президентом ФФУ Григорієм Суркісом так і не побудував базу для збірної в Гореничах, а всі гроші безслідно зникли. Зокрема, на 40 га землі під Києвом планували побудувати манеж і майже 10 повноцінних футбольних полів. Однак реально побудували лише паркан, а 2010-го проект офіційно закрили.

Зараз ви читаєте новину «Павелко розповів про подальші перспективи справи з "кидком" Бандурка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі