пʼятниця, 29 січня 2010 11:58

Новим тренером "Ювентуса" стане Дзаккероні - ЗМІ

Новим тренером "Ювентуса" стане Дзаккероні - ЗМІ

Новим головним тренером туринського футбольного клубу "Ювентус" стане колишній наставник "Мілана", "Лаціо" та "Інтера" Альберто Дзаккероні. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на ряд італійських ЗМІ, в тому числі Sky Sport Italia і Tuttosport. Дзаккероні змінить на посту наставника команди Чіро Феррару і очолить турінський клуб до кінця сезону-2009/10.

Про те, що Феррара буде звільнений за незадовільні результати команди в чемпіонаті та Кубку Італії, ЗМІ написали 28 січня після поразки туринців в матчі 1/4 фіналу Кубка країни з "Інтером" (1:2). Зміна тренера "Ювентуса", за даними італійської преси, відбудеться вже в п"ятницю, 29 січня.

Раніше серед можливих наступників Феррари називалися головний тренер молодіжної збірної Італії Клаудіо Джентіле, наставник збірної Росії Гус Хіддінк, а також тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес.

Goal.com підкреслює, що влітку 2010 року 56-річний Дзаккероні може бути замінений на Бенітеса, представники якого 28 січня в Мілані провели переговори з керівництвом "Ювентуса".

Дзаккероні не займався тренерською діяльністю з лютого 2007 року, коли він був звільнений з "Торіно". У 1999 році Дзаккероні виграв з "Міланом" чемпіонат Італії.

У 21 матчах чемпіонату Італії сезону-2009/10 "Ювентус" набрав 33 очки. Туринський клуб розташувався на шостому місці в турнірній таблиці з відставанням у 16 очок від лідера "Інтера".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером "Ювентуса" стане Дзаккероні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі