субота, 16 листопада 2013 12:13

"Не потрібно впадати в ейфорію, у Парижі буде важче" - гравці збірної України про матч з Францією

"Не потрібно впадати в ейфорію, у Парижі буде важче" - гравці збірної України про матч з Францією
Хачеріді: "Поки все за планом". Фото: footboom.com

Гравці збірної України прокоментували перемогу над Францією в першому матчі плей-оф раунду ЧС-2014.

Анатолій Тимощук , півзахисник: Наша команда здатна перемагати за рахунок бійцівських якостей і самовіддачі , що сьогодні ми і довели . Але ця перемога не буде нічого означати , якщо у Франції ми не продемонструємо того ж. Матч буде непростим і важко говорити , забігаючи вперед , адже команда залишилася без двох основних захисників , які пропускають наступну гру. Тому я більш ніж упевнений , що грати буде важко , тим більше на чужому полі з армією французьких вболівальників . Але часто трапляється , що дисципліна б'є клас . Сьогодні цей постулат спрацював. Сподіваюся , що у вівторок наш успіх повториться.

Євген Хачеріді , захисник: Поки все йде за планом. Часу, щоб відновитися до зустрічі у відповідь, достатньо. Всі наші хлопці грають через два дні на третій - в чемпіонаті , єврокубках , тому з цим не виникне проблем. Все нормально , в Парижі будемо в повній бойовій готовності.

Руслан Ротань , півзахисник: Дуже важкий матч був , як і припускали , адже Франція - це топ-збірна. Правильно побудували гру , багато довелося працювати , віддаватися . Необхідно було багато сил , щоб стримати Рібері , що нам і вдалося. Головне - перемогли! Спасибі уболівальникам за підтримку , але ми зробили тільки половину справи , і попереду нова гра. Вона буде в два рази важче.

Андрій Ярмоленко , півзахисник: Коли Зозуля заробив пенальті , я був упевнений , що заб'ю його . Коли пробив , побачив , що воротар відбив м'яч у поперечину. Але найголовніше , що він в сітці. Не потрібно впадати ейфорію. Треба подивитися гру , зробити її розбір і підготуватися до наступної. На виїзді дуже важливо буде грамотно відіграти в обороні і на контратаках , вибігати , щоб забити ще хоча б м'яч.

Тарас Степаненко , півзахисник: Перед цим матчем особисто я хвилювався навіть менше , ніж перед Англією. Ми були впевнені в своїх силах , один одного підтримували і знали , що потрібно робити. Це вилилося в результат. Ми не робили гучних заяв , як французи , але були готові виграти сьогодні. Думаю , тренери підведуть нас до гри-відповіді. Всі хлопці беруть участь в єврокубках , грають через три дні на четвертий . Будемо в повній бойовій готовності перед Парижем.

Артем Федецький , захисник: Сьогодні герої - вся команда. Правильно хлопці казали , що у Франції команда зірок , а у нас сама команда як зірка . Команда однодумців , у якої є певна мета . Шанси були 50 на 50 , такими і залишаються . Те , що ми не пропустили і забили два , ще ні про що не говорить. Не потрібно закидати компліментами. Так , зіграли добре , але не потрібно впадати в ейфорію - є ще другий матч.

Зараз ви читаєте новину «"Не потрібно впадати в ейфорію, у Парижі буде важче" - гравці збірної України про матч з Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі