понеділок, 04 грудня 2017 15:45

Наставник збірної Бразилії приїде в Харків на матч "Шахтаря"

Наставник збірної Бразилії приїде в Харків на матч "Шахтаря"
Тіте відвідає матч Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Сіті"

Матч останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і англійським "Манчестер Сіті" з трибун ОСК "Металіст" особисто подивиться тренер збірної Бразилії Тіте.

У складі "Шахтаря" наставник "пентакампеонів" зможе переглянути відразу декількох потенційних кандидатів у збірну - Ісмаїлі і Бернарда, а також 2 безпосередніх підопічних - Фреда і Тайсона.

Марлоса Тіте вже втратив, адже він нещодавно прийняв українське громадянство і був заграний за збірну Андрія Шевченка.

У складі "Ман Сіті" також є кілька гравців збірної Бразилії. Але хто вийде на поле ОСК "Металіст" передбачити неможливо, адже "городяни" забезпечили собі 1-ше місце.

"У них резервні гравці високого рівня. Навіть коли Гвардіола проводить ротацію в чемпіонаті Англії, резервні футболісти нічим не поступаються основі і малюнок гри не змінюється. Хлопці другого складу будуть більше мотивовані. Так що стане тільки складніше, - каже захисник "Шахтаря" Іван Ордець. - Головне зіграти на нуль ззаду, а попереду у нас хлопці, які точно створять моменти. Якщо все буде чисто позаду - добре!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" проведе в Харкові чотири дні

Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" відбудеться 6 грудня у Харкові. Початок зустрічі о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua. Прямий ефір на каналі "Україна".

Для виходу в 1/8 фіналу турніру "Шахтареві" потрібно взяти 1 очко в матчі з невмотивованим "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Бразилії приїде в Харків на матч "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі