понеділок, 05 грудня 2016 18:54

Найбільш українська команда Німеччини звільнила тренера

Найбільш українська команда Німеччини звільнила тренера

Керівництво "Дармштадта" прийняло рішення припинити співпрацю з головним тренером команди Норбертом Майєром, повідомляє офіційний сайт клубу.

Разом з Майєром "Дармштадт" залишив спортивний директор клубу Хольгер Фах.

Таке рішення прийняли через незадовільні результати команди останнім часом. Учора "лілії" на своєму полі у важливому матчі поступилися "Гамбургу" (0:2), продовживши серію з поразок у бундеслізі до п'яти матчів.

Також "Дармштадт" вилетів з Кубка Німеччини, поступившись в 1/16 фіналу представникові четвертої ліги "Асторії Вальдорф" (0:1).

Тимчасовим виконувачем обов'язків головного тренера "Дармштадта" призначений керівник молодіжної академії клубу Рамон Берндрот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців залишили без футболу: результати 13-го туру чемпіонату Німеччини

За команду зараз грають три українські футболісти - воротар Ігор Березовський, захисник Артем Федецький та півзахисник Денис Олійник. Перший у нинішньому сезоні жодного разу не потрапляв у заявку на матчі бундесліги, а два інших отримують вкрай мало ігрової практики.

Після 13 турів чемпіонату Німеччини в активі "Дармштадта" вісім очок і він розташовується на 16-му місці в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш українська команда Німеччини звільнила тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі