понеділок, 02 липня 2007 15:37

На Уімблдоні у тенісистів крадуть гроші

На нинішньому розіграші Уімблдонського тенісного турніру відбулися вже два випадки крадіжки грошей у його учасників. Француз Мішель Ллодра позбувся гаманця, буквально на 30 секунд відвернувшись від своєї шафки, а тренер іспанця Фелісіано Лопеса Альберт Коста, що не так давно завершив спортивну кар"єру, не долічився сумки, де лежали гроші, повідомляє newsru.com.

- Ми знаємо про ці інциденти і попросили наш обслуговуючий персонал в роздягальнях бути пильнішим. Проте це важко, коли вхід в роздягальні дозволений такій великій кількості людей, - заявив представник Всеанглійського тенісного клубу, на кортах якого проходить турнір Великого шолома.

Все частіше чути заклики до того, щоб на турнірах АТР в роздягальнях встановили камери спостереження. Починаючи з Відкритого чемпіонату Австралії, на турнірах АТР цього сезону відбулося близько 20 крадіжок: зникали гроші, гаманці, дорогі годинники, мобільні телефони тенісистів.

Так на турнірі в Монте-Карло Радек Штепанек втратив гаманець з п"ятьма тисячами євро, на Artois Championships Джеймі Мюррей і його напарник Ерік Буторак також постраждали від злодіїв.

Зараз ви читаєте новину «На Уімблдоні у тенісистів крадуть гроші ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі