вівторок, 03 березня 2009 15:46

МЮ вижене Кріштіану Роналду і підпише Рібері

МЮ вижене Кріштіану Роналду і підпише Рібері

У понеділок стало відомо, що атакуючий півзахисник збірної Франції та мюнхенської "Баварії" Франк Рібері після закінчення сезону може перейти не до "Барселони", а до "Манчестер Юнайтед".

На думку Алекса Фергюсона, Рібері стане чудовою заміною Кріштіану Роналду, який може перебратися до мадридського "Реала", повідомляють британські ЗМІ.

Довідка від "Gazeta.ua":

Франк Білал Рібері (фр. Franck Bilal Rib ry; народився 1 квітня 1983 року у Булонь-сюр-мер, Па-де-кале, Франція) - французький футбольний півзахисник. Брав участь у чемпіонаті світу 2006 року, де забив один гол (збірній Іспанії). За віросповіданням мусульманин.

Кріштіану Роналду душ Сантуш Авейру (порт. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro; народився 5 лютого 1985 року, Фуншал, Мадейра), більш відомий як Кріштіану Роналду (порт. Cristiano Ronaldo), - португальський футболіст, виступає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед" і збірну Португалії. Кращий молодий гравець Чемпіонату Європи 2004 року. Чемпіон Прем"єр-ліги сезонів 2006/2007 (кращий гравець і кращий молодий гравець сезону) і 2007/2008 (кращий гравець сезону). У сезоні 2006/2007 дійшов із "Манчестер Юнайтед" до півфіналу Ліги Чемпіонів, а вже в наступному сезоні виграв у фіналі у лондонського "Челсі". У 2007 році виграв "Бронзовий м"яч" за опитуванням "Франс Футбол", поступившись аргентинцю Мессі та бразильцю Кака. У 2008 році був визнаний кращим гравцем Ліги чемпіонів УЄФА, отримав "Золотий м"яч" як кращий футболіст Європи та нагороду "Гравець року ФІФА" як кращий футболіст світу.


ФНК, Террикон
Зараз ви читаєте новину «МЮ вижене Кріштіану Роналду і підпише Рібері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі